Kiertoilmatakka Vs Varaava Takka

Keskustelu – Kannattaako okt:hen laitattaa takka? | Aihe vapaa | Vauva

Ja sille -+ 10 000 € mitä takka maksaa, olisi taloprojektissa muutakin käyttöä.”. … Takka luo tunnelmaa ja varaava takka on ihan järkevä Suomen olosuhteissa.

Hyödyllistä tietoa takoista, kiukaista ja tulisijoista – Pihatukku.fi

Varaava takka kannattaa valita silloin, kun haluat eniten apua … Kiertoilmatakat ovat usein nopeita ja helppoja asentaa ja ne kuluttavat vain vähän polttopuita.

Kuinka valita hyvä takka? – Nordpeis

Yksi haluaa mahdollisimman pitkään varaavan takan ja toinen haluaa lämpöä … Nordpeis Estoril -kiertoilmatakka tai Nordpeis Odense -kiertoilmatakka.

Kiertoilmatakka – oikea takkasydän kiertoilmatakkaan | Takkamaailma

Kiertoilmatakka sopii lämmönlähteeksi suurempaan tilaan. … Kiertoilmatakan lämmitysteho on tarvittaessa huomattavasti varaavaa takkaa suurempi.

Ammattilaisen apu on tarpeen takan valinnassa

22.9.2012 – Esimerkiksi varaavia takkoja on nykyisin monta eri kokoa, sanoo Warma-Uunien … Kiertoilmatakassa on takkasydän sisällä ja kuori päällä.

Tilaa takat edullisesti netistä kotiinkuljetettuna | Netrauta.fi

Oli mielessäsi sitten vuolukivi takka, varaava takka tai vaikka kevyt takka, täältä se … Kiertoilmatakka Tanka 3, 4,9kW, peltiverhoiltu sivulasilla, musta (40-100m²).

Näin valitset takan – Rakennusmaailma

31.10.2017 – Takan ympärillä pitää olla silloin avointa tilaa. Varaavat takat luovuttavat lämpöä pitkään, jopa 24–36 tuntia parilla pesällisellä. Kiertoilmatakat …

finstone.fi | Tulisijat – Suomalainen kivi

19.10.2017 – Parasvaihtoehto lämmityksellisesti on vaihtaa varaava takka kyseiseen paikkaan. …. Hei Proffa, meillä on Bryssel kiertoilmatakka ja Lecan kevytsoraharkoista tehty ulosmeno. ….. Kysymys: 20 v. vanha vuolukiviuuni/takka.

Tulisijat ja hormit mökille – Rautia

Hyvän lähtökohdan antavat tähänkin mökkiin suunnitellut puuliesi ja varaava … Samalla voi tarkistaa, kuinka hyvin takka saa paloilmaa, vai onko tarve lisätä … Osittaista varaavuutta ja nopeaa lisälämpöä haluava valitsee kiertoilmatakan.

RISU CASA: Takka pohdintaa

9.4.2013 – Nyt vaihtoehtoina ovat kiertoilmatakka ja varaava takka. Molemmissa takoissa on omat etunsa. Varaava takka luovuttaa lämpöä hitaasti …